Tökéletes stílus -személyes tanácsadás

Legyél 100%-ban anyuka és 100%-ban csinos, magabiztos nő is!

 

Tanuld meg az öltözködés minden apró trükkjét, hogy minden

napnak csinosan és magabiztosan indulhass neki!

Itt nem egy egyszeri nagy átalakításról van szó. Ha csak egy jó fotó sorozatot szeretnél magadról, akkor nem jó helyen jársz… Amit itt tanulsz, az minden napodat meg fogja szépíteni. Többé nem nyűg lesz öltözni, hanem öröm. Megtanulod, hogy mi áll jól neked, így magabiztosan tudod majd viselni a ruhadarabokat az alkatodnak, a színtípusodnak és az alkalomnak megfelelően. A tükörből egy nyúzott anyuka helyett egy magabiztos, csinos anyuka fog rád visszamosolyogni.

Mik a leggyakoribb hibák az öltözködésben, ami miatt egy átlagos napon egyáltalán

nem érzed magad csinosnak, és ha valamilyen alkalomra kell felöltöznöd, akkor

csak állsz a szekrényed előtt, és fogalmad sincs, mit vegyél fel?

Milyen színű legyen a hajam? Vörös? OK, olyan, még úgysem volt!
1. Nem tulajdonítasz fontosságot a színeknek. Azt választod, amihez épp kedved van, vagy amit éppen lehet a boltban kapni, vagy amit pl a fodrászod ajánl. De biztos vagy benne, hogy ezek jól is állnak neked?

Vajon a csőtop jól áll nekem?
2. Nem tudod pontosan, mik azok a fazonok, amik igazán kiemelik az előnyös adottságaidat. Azt mindenki tudja, hogy a modelleken minden jól áll. De vajon honnan tudhatnád, hogy neked mi áll jól igazán? Sokszor nehéz elvonatkoztatni a magazinban látott képtől, és magadra vonatkoztatni azt, de még a próbafülkébe is állhatsz tanácstalanul. Hiába van előtted a tükörképed, valahogy nem látod, hogy ez most jó, vagy nem? Megengedheted magadnak, vagy inkább ne erőltesd?

Mintás nadrág?! Én aztán soha!
3. Nem mersz újítani. Vannak berögzött szokásaid, amiket többnyire észre sem veszel. Ilyen lehet egy cipőfazon, ami már rég kiment a divatból, csak neked nem tűnt föl; vagy olyan ruhadarabok, amik nemrég jöttek divatba, és neked eszedbe sem jut, hogy megnézd magadon, mert azt gondolod, hogy azt csak a tizenévesek hordhatják.

Ne ess kétségbe! Nem vagy egyedül…

A legtöbb nő ugyanilyen tanácstalanul áll a szekrénye előtt, a ruhaüzletben, vagy a fodrásznál. Nem születik velünk a tudás, hogy mit is kellene magunkra húznunk ahhoz, hogy a legjobb formánkat mutassuk, és maximálisan jól is érezzük magunkat a ruhánkban. Sőt, sokszor azt gondoljuk, hogy ez a kettő kizárja egymást: vagy jól nézek ki egy magassarkúban és szűk ruhában, de ez semmiképpen sem kényelmes (főleg gyerekkel), vagy kényelmesen vagyok, de ez többnyire egy melegítőben, vagy egy farmer + póló szettben valósul meg, ami viszont nem feltétlenül csinos… Ráadásul a gyermekes élet plusz kihívásokat állít elénk: gyakran megváltozik a testalkatunk szülés után, így legszívesebben valami zsákot húznánk magunkra, mert fogalmunk sincs, mi állhatna jól. A régi bevált darabok meg már nem jönnek ránk (vagy épp leesnek rólunk). Egy jó ideig likvidálnunk kell a világos színű nadrágokat a ruhatárunkból, mert kinek van kedve állandóan folttisztítózni a gyerek által összerugdosott darabot? És igencsak meg kell gondolnunk a miniszoknyákat is, ha délután le kell guggolnunk a picihez az oviban, vagy a bölcsiben. És még sorolhatnánk. De anyának lenni akkor is nagyon jó! És csinos nőnek lenni is jó, sőt, ez a vágy velünk születik, tehát kár lenne elnyomni.

De hogy lehetne ezt a kettőt összehozni? Hogyan lehetsz egyszerre csinos és gyerek-kompatibilis?

Jó hírem van: a jólöltözöttség tanulható, és abszolút összehangolható az anyasággal és a saját stílusoddal. Nem vagyunk egyformák, és nem is kell, hogy egyformán nézzünk ki. Az alapok fontosak, erre pedig felépítheted a te egyéni megjelenésedet.

Mik ezek az alapok?

– színek: megtanulod, hogy milyen színek állnak neked a legjobban, ez már önmagában nagyon sokat dob a megjelenéseden. Ha jó színbe öltözöl, halványulnak a szemed alatti karikák, és kisimul az arcod. Ellentétben, ha előnytelen színt veszel fel, akkor fáradtnak fogsz tűnni, beszürkül, vagy lesápad az arcod. A legelső építőkocka tehát az, hogy pontosan tudd, milyen színeket érdemes felvenned.

– fazonok: először is tisztában kell lenned a saját alkati adottságaiddal. És ez nem csupán annyi,  hogy alma vagy-e, vagy körte… A horizontális testarányok mellett megnézzük a vertikálisakat is, így pontosan tudni fogod a te saját, mondhatnám, személyre szabott alkati adottságaidat. És itt következnek a megfelelő fazonok, amik illeszkednek az adottságaidhoz, amikkel egyszerűen nem nyúlhatsz mellé.

– stílus: az i-re a pont, vagy a finom hab a tortán. Ha minden alappal tisztában vagy, akkor jöhet a saját egyéni stílusod kialakítása, finomítása, vagy épp erősítése. Ez a fűszere az öltözködésnek, ez az, amiben igazán kiélheted a kreativitásodat. Ha tisztában vagy a saját stílusoddal, ismered a rá jellemző stílusjegyeket, akkor egészen határozottan tudsz majd magadnak vásárolni, sőt: sokkal bátrabban nyúlsz hozzá bármi újhoz is, és illeszted bele profi módon a ruhatáradba.

 

TÖKÉLETES STÍLUS

Mit tartalmaz:

 • egyénre szabott színtanácsadás: színtípusod meghatározása, színpaletta összeállítása

 • egyénre szabott stílustanácsadás: alkati típusod meghatározása, előnyös fazonok kiválasztása

 • stílusod meghatározása: stílusteszt

 • színtípusod és alkati típusod leírása elektronikus formában

 • 2 óra ruhapróba + vásárlási tanácsadás

 • tagság a CsinosAnyu zárt facebook csoportban

Mennyi időt vesz igénybe:

4 + 2 óra
A tanácsadás 3-4 órát vesz igénybe, ezután ebédszünetet tartunk, és délután jön a 2 órás ruhapróba.

Hol?

A szolgáltatást Székesfehérváron tudod igénybe venni.
A tanácsadás a CsinosAnyu irodában zajlik (Székesfehérvár Palotai út 4.), a ruhapróba pedig az Alba Plaza üzleteiben.

 • Mi van, ha én nem Székesfehérváron, vagy a környéken lakom? Igénybe tudom venni máshol is a tanácsadást?
  Nem, csak Székesfehérváron tudod igénybe venni. Ennek több oka is van:

  1. Az tanácsadás helyszíne úgy van kialakítva, hogy minden szempontból alkalmas legyen. Fehér falak vannak, hogy ne módosítsák a színeket a színtesztnél, tükör áll a rendelkezésünkre a tanácsadás egész ideje alatt, és a kényelem érdekében megfelelő magasságú szék. Ezeket a feltételeket nehéz lenne a saját otthonodban produkálnom, emiatt nem megyek házhoz.

  2. A ruhapróbánál nagy előny, hogy ismerem az üzletek kínálatát, így nem megy azzal a te időd, hogy felmérem a boltokat, illetve azok kínálatát. A fehérvári üzletekbe napi szinten megfordulok, így már a tanácsadás alatt pontosan fogom tudni, hova érdemes veled bemenni ruhát próbálni, hogy az a te igényeidhez igazodjon.

  3. Székesfehérvár nincs a világ végén, sőt, inkább az ország közepén van. Budapestről autóval, busszal, vagy vonattal is itt vagy egy óra alatt.

Neked való?

Igen:
– ha meg szeretnéd újítani a megjelenésedet egy szakértő útmutatásai alapján

– ha nem csak arra vagy kíváncsi, hogy milyen színek és fazonok állnak neked a legelőnyösebben, hanem azt is tudni szeretnéd, ezeket pontosan hogyan lehet beépíteni a saját megjelenésedbe

– ha a kisgyerekes évek után szeretnél visszatérni a munkába, és szeretnéd “összerakni” magad

– ha fontosnak tartod, hogy kizárólag veled foglalkozzam, személyre szóló tanácsokat kapj, és feltehesd az összes kérdésedet

– ha szeretnéd, hogy legyen egy személyi stylistod, akihez bátran fordulhatsz mindenféle kérdéseddel

 

Mit fogsz megtanulni?

 • A színtípusodról mindent: milyen színek állnak neked jól, milyen színek emelik ki leginkább előnyös adottságaidat, és milyen színeket kerülj inkább. Mik az alap-, a semleges-, és a kiegészítő színeid, és ezeket hogyan kombináld egymással. Itt fog kiderülni az is, hogy milyen hajszínt érdemes választanod, ha festeted a hajadat.

 • Az alkatodról mindent: Részletesen kielemezzük az alkati adottságaidat, és megtanulod, hogyan hangsúlyozd előnyös adottságaidat. Milyen fazonokat válassz, és milyeneket kerülj mindenképpen. Milyen kiegészítőkkel tudod feldobni a szettedet, és hogyan hordd ezeket.

 • A saját stílusod alapjegyeit: Mivel tudod erősíteni a stílusodat, mit tudunk kihozni az alap stílusodból, illetve ha változtatni szeretnél, hol és hogyan érdemes elkezdeni.

 • A 2 óra ruhapróba alatt végignézünk annyi fazont és színt rajtad, amennyit bírunk. Így rögzül az elméleti tudásod, és sokmindenre rá fogsz csodálkozni. Felpróbálhatsz olyan darabokat is, amiket magadtól nem vettél volna le a polcról, vagy a vállfáról. Emellet hasznos tanácsokkal látlak el azzal kapcsolatban, hogy hogyan érdemes ruhát vásárolni, mik a buktatói, és hogyan készülhetsz fel ezekre.

Gyakran feltett kérdések:

Én sok színt hordok, félek, hogy a tanácsadáson kiderül, hogy alig van szín, ami nekem jól áll.

Ettől egyáltalán nem kell tartanod. Minden színtípus palettáján ugyanannyi szín található. A különbség nem a mennyiségben, hanem az árnyalatokban van. Tehát ne félj, lesznek színeid, sőt a tapasztalat azt mutatja, hogy több is, mint amit eddig hordtál.

Előre félek, hogy majd valami olyat adsz rám a ruhapróbánál, amitől engem a hideg is kiráz!

A tanácsadás nem arról szól, hogy én kitalálok valamit, és aztán azt ráderőltetem. Mindvégig figyelem és figyelembe veszem a személyiségedet, az igényeidet, az elképzeléseidet. Az újításoknak is csak akkor van értelme, ha te jobban érzed magad tőlük.

– Én nem vagyok még anyuka, igénybe vehetem akkor is a tanácsadást?

Igen, egészen nyugodtan, az öltözködés alapjai ugyanazok, akár anyuka vagy, akár nem.

– A tanácsadás után lesz lehetőségem kérdezni?

Igen, a tanácsadás után bekerülsz a zárt Facebook csoportunkba, ahol minden kérdésedet felteheted.

Mit nyersz vele?

Magabiztos megjelenést. Ez kihat a mindennapjaidra, a munkádra és a környezetedre. Ha otthon vagy még a gyerekekkel, akkor meglátod, mennyivel jobb érzés csinosan élni a kisgyerekes életet, mennyivel inkább NŐnek érzed magad, ha odafigyelsz a megjelenésedre. A férjed is értékelni fogja, meglátod!

Ha a dolgozó nők hétköznapjait éled, akkor pedig biztosan nem kell magyaráznom, hogy mennyit számít a rendezett, csinos megjelenés! Sokkal határozottabb és mosolygósabb tudsz lenni, ha nem azon izgulsz, hogy vajon mit gondolnak az aznapi szettedről, hanem tudod, hogy rendben van, így teljes mértékben a munkádra tudsz koncentrálni.

– Időt: sokkal gyorsabban össze tudod majd állítani a szettjeidet, ha már tudod az alapszabályokat, legyen szó bármilyen alkalomról.

– Helyet: ami nem áll jól, azt ki fogod rakni a szekrényedből. Egy rendezett szekrényben pedig jobban elférnek a ruháid, könnyebben átlátod, így könnyebben megy a ruhaválasztás is. Nem utolsó sorban pedig, kellemesebb érzés lesz reggelente kinyitni a szekrényajtót.

– Pénzt: ugyanis, nem fogsz többé olyan ruhadarabokra költeni, amiket később nem használsz, mert kiderül, hogy rosszul áll, vagy kényelmetlen. Sok segítséget fogsz kapni, így ezután már csak a jó ruhadarabok fognak a szekrényedbe vándorolni. Így ez a tanácsadás igazi befektetés.

– Közösséget: A tanácsadás után csatlakozhatsz a CsinosAnyu zárt Facebook csoportjához, ahol tudatosan öltözködő nőkkel oszthatod meg tapasztalataidat, tehetsz fel kérdéseket, élheted meg csinos mindennapjaidat.

Ezt mondják róla, akik már voltak CsinosAnyu tanácsadáson:

“Örömmel újságolhatom, hogy színpalettámnak megfelelően sikerült vennem egy nagyon szupi szürke csatos, cipzáras, kényelmes, pár centis sarkú csizmát és egy hozzávaló szintén szürke táskát virágdíszítéssel. Ami hab a tortán, hogy kaptam az egyik ismerősömtől egy kötött testhez simuló törtfehér miniruhát, V-kivágással, némi dísszel az alján, raktam hozzá övet, laza mályvás sálat és teljesen elégedett voltam a végeredménnyel köszönhetően a stílustanácsadásodon tanultaknak.
Szó szerint jól érzem magam a bőrömben és nagyon jó érzés így vásárolni, hogy tudom, hogy mit keresek. Tudom, hogy ezt már sokszor megírtam és mondtam is neked, de annyira jó ez a fajta sikerélmény. Nincs felesleges ruhavásárlás, szín vagy fazon melléfogás többé. Egyszóval nagyon jó ötlet volt részemről, hogy a stílustanácsadást kértem karácsonyi ajándéknak magamnak és köszönöm a lehetőséget neked.” Kaiser Csilla

“Nagyon alapos, mindenre kiterjed, ami egy nő megjelenésével kapcsolatban szóba jöhet. Nem csak tanácsadás, de ismereteket oszt meg, olyan témában, amiről azt hiszi az ember, hogy jártas benne, és nincsen benne semmi “különös”. De nagyon is van. Egy ilyen alkalom nem “csak”a  színekről szól, hanem rólad. Tükör elé ülsz, tükörbe nézel … sokkal többet nyújt, mint amire számítasz. Másnap már másképp nézel a tükörbe.” Kamarás Emese

Mennyibe kerül?

Most nyisd ki a szekrényed, és legyél magadhoz őszinte: hány darab ruha áll ott, amit alig, vagy egyáltalán nem hordasz? Kidobott pénz volt? Igen. Vajon mennyi? Ezt csak te tudod, de biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem akarsz fölösleges ruhadarabokra költeni se kicsi-, se nagyobb összeget. Akkor itt az idő, hogy befektess egy olyan összeget a megjelenésedbe, ami garantáltan visszajön az első vásárlások alkalmával. Két nadrág, egy kiskabát, egy cipő, és már ott is jársz. És mi van, ha ezek nem állnak jól? Ha később megbánod, hogy ennyit költöttél rá? Menj biztosra, gyere el a tanácsadásra és ezután öltözz tudatosan!

Befektetésed a megjelenésedbe: 49.000 Ft

KÉRJ IDŐPONTOT:

mira@csinosanyu.hu

30/405-9063