Teszt: theBalm Autobalm Hawaii arc paletta

thebalm02

Hogy miért pont ez a termék került a kezembe?

  1. Mert írtó vagány a dizájn – ez nálam már önmagában is elég hozzá, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
  2. Azt ígéri, hogy egy jogosítvány méretű tokban egy egész arcra való palettát hordhatok magamnál. És ez azért eléggé izgatta a fantáziámat. Egy paletta, ami simán elfér a mini táskámban is, és minden benne van? Ezt meg kell néznem!

thebalm04

3. Mivel én általában nem sminkelek erősen, de azért szeretem, ha van rajtam valami, olyat kerestem, amit egy alap nappali sminkhez tudnék használni bárhol bármikor. Ez pedig pont az: van benne pirosító, egy enyhén csillogós szemhéjpúder, egy sötét szemhéjpúder, amivel a szemkontúrt is meg lehet húzni, és egy matt highlighter, amit akár a szemhéjra is lehet használni szemhéjpúderként.

4. Ritka szép pillanat, amikor egy palettában úgy vannak összeválogatva a színek, hogy valóban passzolnak egymáshoz: jelen esetben ezek a színek tökéletesek egy hideg színtípus natúr sminkjéhez. Hogy őszinte legyek, ilyet még nem láttam így egyben, hogy a pirosító, és a szemhéjpúderek is mind hideg árnyalatúak.

Így néz ki:

thebalm03

Sőt meglepően tökéletes a sötétbarna árnyalat, ritka, hogy ilyen szép hideg sötétbarnához lehet hozzájutni, ami tökéletes egy tél típusnak, ha nem akar mindig feketét használni, de egy nyár típusnak is, akinek sokkal jobban fog állni ez a barna, mint az erős fekete.

Az egyetlen csillogós dolog benne a világosabbik barna árnyalat, minden más matt. Még a highlighter is, ami nekem ideális, hiszen nappali sminket készítek vele. Nekem egyáltalán nem hiányzik belőle a csillogás, így is szépen kiemel ott, ahol kell.

thebalm05

Kipróbáltam többféleképpen is a palettát: készítettem vele erős sminket, és lehet, mert erősen pigmentált a két szemhéjpúder, tehát lehet vadulni, ha épp ahhoz van kedved. Készítettem vele egészen natúrt, amikor nem is használtam a sötétbarna színt, csak a csillogós árnyalatot, és ez nagyon kellemes volt. Gyorsan elkészíthető, és nagyon szép natúr összhatást eredményez.
És készítettem vele egy se nem erős – se nem nagyon lightos verziót is, az is tökéletes volt, itt láthatjátok a képen (már amennyi látszik belőle…). A szemhéjamon a világosabbik barna árnyalat van, a sötétbarnával pedig mélyítettem és kontúroztam.


thebalm06

És ha már teszt, akkor komolyan csináltam: alapvetőleg ecsettel vittem fel a színeket, de belegondoltam, hogy ha a minitáskámba fogom magammal vinni, akkor nem feltétlenül lesz nálam egy készlet smink ecset (sőt, biztos, hogy nem), így kipróbáltam, hogy kézzel hogyan tudom felvinni. És egészen jól sikerült. 🙂 A szemre mindenképpen simán fel lehet tenni a világosabbik csillogós árnyalatot, és akár a highlightert is használhatod egy egészen világos szemhéjpúderként. Nyilván a sötétet már nem tudod feltenni ujjal, de egy finom sminkhez elég a két világosabbik árnyalat is.

A highlightert is szépen fel lehet tenni ujjal, viszont a pirosító azért kicsit keményebb dió, hogy ne legyen foltos. Azért megküzdöttem vele, csak hogy el tudjam mondani: vész esetén is nagyon jól működik ez a kis paletta, egy alap sminket fel tudsz dobni kézzel is magadra, ha épp nincs ecset nálad.

Még egy tapasztalat: tényleg erősen pigmentált, tehát ha nem akarsz erős sminket készíteni, akkor óvatosan kell felvinni a színeket!

Amit használtam hozzá: Alapozónak az Alverde CC krémet, a szemhéjpúder alá pedig Artdeco szemhéj alapot tettem.

Ahol hozzájutottam: feelunique.com

És még egy jó hír: Van ebből a palettából egy meleg színváltozat is, az Autobalm California paletta. Ugyanez, csak gyönyörű meleg árnyalatokban, tehát meleg színtípusoknak tökéletes.

És a zárójeles rész: én nem vagyok sminkes. Egy sminkes biztosan egészen extra dolgokat is ki tudna hozni egy ilyen palettából, vagy máshogy használná, mint én. Most elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy egy rohanós, de csinos anyuka mennyire tudja hasznát venni ennek a palettának. A teszt erről szólt.

A paletta szerintem tökéletes, ha gyorsan szeretnél egy alapsminket feldobni magadra. Nekem biztosan alapdarabom lesz, mert szeretem az egyszerű, letisztult dolgokat, amik megkönnyítik az életemet. 

Ha nem tudod még, te milyen színtípusba tartozol, gyere el a tavaszi CsinosAnyu öltözködési alaptanfolyamra, ott minden kiderül:

>>Részletekért kattints ide.<<

Kapcsolódó bejegyzések