Szanáld ki a régi sminkcuccaidat, és vidd a DM-be!

Én gyanítom, hogy neked is vannak otthon olyan sminktermékeid, amik már vagy túl régiek, és igazából már jobb lenne, ha nem használnád, vagy már rég nem használod, mert meguntad, és csak állnak a fiókodban.

Most itt a remek alkalom, hogy megválj ezektől! Holnapig tart ugyanis a DM akciója: ha beviszel 5 db lejárt/megunt sminkterméket, akkor egy akciós kuponfüzetet kapsz ajándékba. Szerintem érdemes élni az akcióval, már csak azért is, mert így biztosan megválsz a régi sminkcuccaidtól. Ráadásul még meg is ajándékoznak ezért: egy elég jó kuponfüzettel, amit május 31.-ig használhatsz föl:

dm_akcio

 

Én ma voltam bent a DM-ben, bevittem pár dolgot: konkrétan  2 szemhéjpúdert (az egyiket sosem használtam, csak azt hittem, hogy fogom, a másik meg már túl régi volt, és az utóbbi időben már nem is vettem elő), egy ezüst színű szemceruzát (igazából talán ezt is kétszer ha használtam…), egy rég lejárt púdert, és egy szintén megunt (nem elég izgalmas színű) rúzst. Avon, Astor és Manhattan márkájúak voltak.

A pakkot leellenőrizték a pénztárnál (igazából nem tudom, mit ellenőriztek rajta a darabszámon kívül, de azt mondták, nem lehet akármit bevinni), a kislányom boldogan bedobálta az erre a célra kihelyezett tárolóba a cuccokat, és már meg is kaptuk a kuponokat.

Íme, ezek voltak a kuponok:

dm_akcio

  • Plusz 25 DM Active beauty pont ajándékba a kártyádra (ez már nem látszik a képen, mert beváltottam)
  • Max Factor 25%-os márka joker, amit egyszerre több termékre is beválthatsz
  • Maybelline 25%-os márka yoker, amit szintén egyszerre több termékre is beválthatsz
  • 50%-os S-he kupon, amit 1db bármilyen S-he termékre válthatsz be (ezt sem látod, mert beváltottam azonnal)
  • 50%-os Alverde kupon, amit 1db bármilyen Alverde termékre válthatsz be (ezt sem látod, mert beváltottam azonnal)
  • 50%-os kupon, amit egy Rimmel Moisture renew ajakrúzsra válthatsz be
  • 50%-os kupon, amit egy Astor szemceruzára válthatsz be
  • 25%-os Miss sporty Super Matte kupon
  • 50%-os L’Oreal infaillible szájfény kupon

Janka kívánsága egy szájfény volt, így a S-he 50%-os kupont arra használtuk el. Látnotok kellett volna, mekkora élvezettel próbálgatta végig a szájfényeket a kézfején! Szuper-aranyos volt!
Nekem pedig az Alverde alapozóm fogyott épp el, így azt pótoltam az Alverde 50%-os kuponnal. Valamint a fizetéskor rátöltettem a 25 ajándék pontot a DM kártyámra.

Nem volt sok időnk, így a többi kupont és terméket csak átfutottam: a Maybelline és a Max Factor márkajoker kupont biztosan fel tudom majd használni, mert itt több termék is van, amit szeretnék kipróbálni. A L’Oreál szájfényt megnéztem, de egyetlen színt sem találtam benne, ami úgy szíven ütött volna, a Miss Sporty mattító arcpúdert nem néztem meg, és nem is hallottam/olvastam még róla, tehát fogalmam sincs, ezt be fogom-e váltani, nem igazán használok miss sporty termékeket. Szemceruzát mostanában nem használok, így azt hiszem, ez a kupon is meg fog maradni, viszont a Rimmel rúzs még izgatja a fantáziámat, ha találok belőle valami jó színt nyárra, akkor nem hagyom veszni a kuponomat.

Dióhéjban ennyi az első benyomás a DM kuponfüzetéről, szerintem érdemes megszerezni. Ha még nem használtad ki az akciót, holnapig megteheted.

Kapcsolódó bejegyzések