Frissítsd a színeidet – nyári színek l.

Unod már, hogy itt a nyár és neked még mindig olyan egyhangú a ruhatárad? Vagy reggelente állsz a szekrény előtt, és fogalmad sincs, melyik színt melyikkel párosítsd? És különben is, szeretnél már valami frisset, ütőset, újat? Akkor ezek az összeállítások neked szólnak! Nyisd ki a szekrényed és keresd meg az összeillő színeket! Ha pedig nem találtál kedvedre valót, akkor vedd nyakadba a várost! Izgalmas elfoglaltság felkutatni a színeidet!

Nézd meg ezt a három színpárosítást, biztos vagyok benne, hogy beindul a fantáziád. Inspirációnak használd Te is a szezon gyümölcs- és virág színeit!

levendula_menta

Levendula-menta

Friss, hűvös színpárosítás hideg színtípusoknak, a legnagyobb melegben pont ezt kívánod. Ha nem elégszel meg a két színnel, bolondítsd meg egy pici citrommal.

barack_vanilia

Barack- vanília

Ugye neked is összefolyt a nyál szádban? Vöröses hajúak és méz-szőkék, most használjátok ki az alkalmat, ilyen színeket csak Ti hordhattok!

cseresznye_tejszin

Cseresznye-tejszín

Erős, kontrasztos, ütős. Élénk színtípusoknak tökéletes. Ha visszafogottabban szeretnéd, akkor pár szem cseresznyét dobj a tejszínhab tetejére, ha viszont bevállalósabb vagy, akkor fordítsd meg, és a cseresznyehalom tetejére nyomj egy kis tejszínt!

Mivel az én fantáziám is beindult, a blogbejegyzésnek hamarosan folytatása következik újabb színpárokkal. Nem hagylak Benneteket nyáron sem színek nélkül!

Ha még több színre vágysz, látogass el Facebook oldalamra!

Kapcsolódó bejegyzések