Frissítsd a színeidet! – nyári színek II.

Elkészült a második sorozat nyári színkombináció! Ötletből nem volt hiány hála Nektek! 🙂

Tessék-lássék! Sok szeretettel Nektek! Hasznosítsátok!

malnas_joghurt

Málna – joghurt

Könnyed nyári délután egy fagyival a kezedben…

Minimalista színösszeállítás azoknak, akik a “kevesebb néha több” elvét vallják. 🙂 És nem mellesleg csak hideg színtípusoknak ajánlom.

 

afonya_meggy

Áfonya – meggy

Savanykás, karakteres ízű gyümölcsök, mély, hideg színekkel. Tökéletes összeállítás tél-ősz, vagy nyár-ősz típusoknak.

szeder_malna

Szeder-málna

Komolyodjunk még egy kicsit tovább. A vad fekete szeder mellé az édes puha málnát raktam, és jelentem: jól kiegészítik egymást. 🙂 Aki sokat (vagy túl sokat) hord feketét, annak ajánlom ezt a kombinációt. Meglásd, a kedved is jobb lesz a vidám málnától!

gorogdinnye

Görögdinnye

Ennek a gyümölcsnek a színkombinációja úgy tökéletes, ahogy van! Nem kell semmit hozzárakni vagy elvenni. Élénk, friss, mosolygós színek. Élénk tél és élénk tavasz típusok, Nektek ez kötelező erre a nyárra!

lime_citrom

Lime-citrom

Egy finom jeges limonádé a kánikulában? Hát persze, hogy Te is kérsz! Kellemes felfrissülést mindenkinek!

Egy kis játék a színekkel: nézd végig megint a képeket, és próbáld meg felcserélni a színeket: a ruha színe menjen a kiegészítőkre és fordítva. Meg fogsz lepődni, vannak összeállítások, amiknél egészen radikális a változás! Neked hogy tetszik jobban?

Játssz egy kicsit velünk: írd meg ide, vagy a facebookra kommentben, hogy melyik a kedvenc gyümölcsöd, és én készítek hozzá neked egy szettet.  A gyümölcs nevét kedd (2014. máj. 27.) estig írhatod meg, azután én kiválasztok 5 db gyümölcsöt az általatok írottakból és azokhoz készítek egy-egy szettet, amit itt a blogon fogok közzétenni.

Na, melyik  a kedvenc gyümölcsöd?

Kapcsolódó bejegyzések