Most legyél menő! – Az év legtutibb ünnepi frizurái

Mindig vannak klasszikusok és mindig vannak aktuális trendek is. Nem tagadom, hogy kicsit jobban hajlok a trendek felé, mert ezek általában nem durva újítások, csak egy-egy apró változtatás, amitől felfrissül a régi.
Ha van is megszokott ünnepi frizurád, most nézd meg az újdonságokat, és csavarj egy picit a megszokotton! Meglátod, jót fog tenni.

Az biztos, hogy idén minden jöhet, ami picit rendetlen, természetes, kócos, nem “nagyon megtervezett” hatást nyújt.

A hosszú hajúak ilyenkor mindig előnyben vannak, hiszen csavarhatnak, fonhatnak, hullámosíthatnak, kontyolhatnak. Kontyból idén jöhetnek a fonottak, masni alakúak, és a “rendetlen” kontyok is. Most felejtsd el a rendezett, és lassan már klasszikusnak számító balerinakontyot, keress helyette valami izgalmasat! Legyen fonott, csavart, szalaggal átkötött, lazán megtűzött.

frizura01

A félhosszú frizuráknál hódít a picit kócos hatású laza hullámokkal megbolondított style. Ezt egy fodrász profin el tudja készíteni, de te is nyugodtan belevághatsz egy körkefével, vagy egy hajsütő vassal. Ha szereted az egyszerű megoldásokat, akkor csinálj rendetlen frizurát, tűzd meg egy csillogó hajtűvel, és kész:

frizura05

A nagyon rövid hajúaknak van ilyenkor a legnehezebb dolguk. Nyáron szuperjó a rövid, ilyenkor meg lehet gondolkodni, hogy mivel lehetne feldobni. Egyrészt, sokszor elég az is, ha egy hangsúlyos fülbevalót teszel a füledbe, és egy jó sminket az arcodra, másrészt bátran rakhatsz mindenféle hajbavalót is ilyenkor magadra!

frizura08

 

Természetesen a hajdísz ilyenkor bármilyen hosszúságú hajban jól mutat, legyen az egy piros szalag, vagy egy-két csillogós hajcsat:

hair_christmas_accessories

 

 

 

Rengeteg képet és útmutatót gyűjtöttem nektek össze, nézzétek meg, gyűjtsetek ötleteket és valósítsátok meg a saját kedvenceteket! Kattints a képre, hogy lásd a Pinterest albumot:

Kapcsolódó bejegyzések