Most legyél menő: a legtutibb ünnepi frizurák 2015-ben

Mindig vannak klasszikusok és mindig vannak aktuális trendek is. Nem tagadom, hogy kicsit jobban hajlok a trendek felé, mert ezek általában nem durva újítások, csak egy-egy apró változtatás, amitől felfrissül a régi.
Ha van is megszokott ünnepi frizurád, most nézd meg az újdonságokat, és csavarj egy picit a megszokotton! Meglátod, jót fog tenni.

A hosszú hajúak ilyenkor mindig előnyben vannak, hiszen rengeteg féle kontyból válogathatnak. Idén jöhetnek a fonottak, masni alakúak, és a “rendetlen” kontyok is. Most felejtsd el a rendezett, és lassan már klasszikusnak számító balerinakontyot, keress helyette valami izgalmasat! Legyen fonott, csavart, szalaggal átkötött, lazán megtűzött.

frizura01

A félhosszú frizuráknál hódít a picit kócos hatású laza hullámokkal megbolondított style. Én ezt nagyon sokszor annyival érem el, hogy vizes hajjal fekszem le aludni, és reggelre picit kócosra szárad. De természetesen ennél sokkal precízebb hatást lehet elérni, ha hajvasalóval csavargatod a hajad. (De ha szereted az egyszerű megoldásokat, akkor válaszd a vizes hajjal alvást és tegyél egy glitteres hullámcsatot a hajadba reggel. kész.)

 

frizura05

A nagyon rövid hajúaknak van ilyenkor a legnehezebb dolguk. Nyáron szuperjó a rövid, ilyenkor meg lehet gondolkodni, hogy mivel lehetne feldobni. Egyrészt, sokszor elég az is, ha egy hangsúlyos fülbevalót teszel a füledbe, és egy jó sminket az arcodra, másrészt bátran rakhatsz mindenféle hajbavalót ilyenkor magadra!

frizura03

Természetesen a hajdísz ilyenkor bármilyen hosszúságú hajban jól mutat, legyen az egy piros szalag, egy csillag, vagy csillogós hajpánt:

frizura06

frizura07

frizura08

 

Rengeteg képet és útmutatót gyűjtöttem nektek össze, nézzétek meg, gyűjtsetek ötleteket és valósítsátok meg a saját kedvenceteket! Kattints a képre, hogy lásd a Pinterest albumot:

Follow CsinosAnyu’s board Karácsonyi frizurák on Pinterest.

Kapcsolódó bejegyzések