Kihívás: Minitáskával az élet – második nap

Eljött a kihívás második napja és én borzalmas torok- és fejfájással ébredtem, ami nem is múlt el délután négyig. Így ezen a napon a minitáskám és én is házon belül maradtunk sajnos. Viszont Kriszti tűzön-vízen át is kitart a minitáska mellett, minden elismerésem, hogy két pici gyerek mellett bevállalja ezeket  rázós kalandokat:

 

Április 29. kedd, a Kihívás második napja

Kriszti:

 

1. Hova indultál ma minitáskával?

Ma tartalmas napom volt a kis táskával! Voltam szépítkezni, csavarogni a főutcán, ami egyben séta is volt. közben pár ügyintézéssel. És megkoronáztuk a napot a játszóházzal!

 2. Volt veled gyerek?

A szépítkezésen nem volt, a csavargáson a pici volt velem, a játszóházban mind a kettő velem volt!

 3. Mit vittél magaddal?

Körülbelül ugyanazokat mint tegnap, mégis folyamatosan azt éreztem, hogy tele a táskám és a telefonom a kezemben volt. Raktam be még zsepit, megpróbáltam egy tollat is magammal vinni, de nem igazán sikerült:)

4. Hogyan sikerült teljesíteni a kihívást – avagy belefértél-e a kistáskádba?

Rá kellett jönnöm, sokkal jobb, ha zsebes nadrág van rajtam és a kabátomon is van zseb. Egész nap mérgelődtem, hogy nem férek el, tele a kezem és mikor még a gyerekek dolgait is vinnem kellett, az volt a csúcs! Hatszor mentem vissza a házba, mert nem fért bele a táskámba és a kezembe sem 🙂  Viszont a játszóházban úgyszintén jó volt, hogy pici, mert tudtam benne csúszdázni a gyerekekkel! Nem húzta a vállam! De örülök, hogy hazaértem épségben! És ami fontos: nem biztos, hogy bírják ezek a táskák olyan sokáig, mint a másik, mivel teljesen tele raktam 🙂

kriszti_gyerekek

De azért az én napom sem telt eseménytelenül, ezt a levelet kaptam ugyanis az egyik kedves ismerősömtől/olvasómtól:

“Kedves Mira!

Csak biztatni tudlak!
Lehet élni minitáskával, azonban elképzelhető, hogy csak felnőtt gyerekek mellett 🙂 Amióta újra saját jogú önálló nővé öregedtem (anyából:) remekül boldogulok a kb. fél liter űrtartalmú kis táskáimmal. Tárca, telefon, kocsikulcs…és még hihetetlenül sok apró dolog belefér. Azóta kevésbé fáj a hátam, és van kedvem naponta átpakolni az öltözékemhez megfelelő színűbe. Igaz nincs szükségem kiflivégekre, plüssállatokra, homokozólapátokra, és a tejet kenyeret egy ideje külön kosárban hozom haza, nem a vállamon 🙂
Szóval kitartás, megéri!
Sok sikert kívánok!
Klára”

 

Úgyhogy nem adjuk föl, idővel (még ha ez évek kérdése is…) miénk lesz a boldog kistáskás élet! 🙂
Ha van minitáskátok, vágjatok bele, csak egy-két napra is megéri kipróbálni!
Az előző részeket itt olvashatod:
Kapcsolódó bejegyzések