Kihívás: Minitáskával az élet – ötödik nap: Balaton, barátok, lazulás

Így a hétvégi nagy pihenésbe Krisztinek és nekem is befigyelt a Balaton parti lazulás barátokkal. Természetesen ilyen szituációban sem hagytuk otthon a minitáskánkat és lazulás ide vagy oda, figyeltük rá, hogy hozzátesz vagy elvesz az élményből ez a kiegészítő.

május 2. péntek,  Kihívás ötödik napja

Kriszti:

1. Hova indultál ma minitáskával?

Továbbra is pihi van és azon szerencsések közé tartozunk, akiknek nem kell dolgozni a négy nap alatt. Vásároltam, és pihi volt egész nap, leugrottunk a Balcsira.

2. Volt veled gyerek?

A vásárlásnál a nagy volt velem, a további napot pedig együtt töltöttük!

3. Mit vittél magaddal?

A szükséges dolgok voltak velem: telefon, kártyák, kulcs, zsepi.

4. Hogyan sikerült teljesíteni a kihívást – avagy belefértél-e a kistáskádba?

A vásárlásnál jól jött a pici táska, mert kényelmesebben tudtam vinni, amit vettünk: pár dolgot az ebédhez. Utána a nap nagy részét otthon töltöttük, kint és bent, de oda nem kell táska. Este pedig leugrottunk barátokhoz barátokkal egyet vacsizni. Ott is jó volt a kis táska, páran meg is dicsérték hogy milyen csini! A gyerekek cuccai miatt sem hiányoltam a nagy táskát, mert a babakocsi sok mindent elbír!

Mira:

1. Hova indultál ma minitáskával?

Még mindig a Balatonon vagyunk, este barátokhoz ugrottunk át.

2. Volt veled gyerek?

Vasárnapig szigorúan gyerekmentes lazítás.

3. Mit vittél magaddal?

Szinte semmit, vagy legalábbis semmi olyat, amit eddig. Maradt a zsepi, pénz, de minden más szokásos kikerült a táskából. Csak a jogsi jött velem, és a fájdalomcsillapítóm, mivel a front miatt kezdett fájni a fejem, nem mertem kockáztatni, hogy itthon hagyom. Még egy vastag zoknit vittem magammal, mert igen fázós vagyok és nem tudtam, mennyire lesz hideg, ez a férjem kabátzsebében kötött ki, de nem sokáig, mert annyira hűvös volt kint a teraszon, hogy öt percen belül felvettem.

4. Hogyan sikerült teljesíteni a kihívást – avagy belefértél-e a kistáskádba?

Belefértem, és egész este nem is vettem le magamról a minitáskát, egyáltalán nem zavart, többnyire észre sem vettem, hogy rajtam van, viszont ha kellett valami, az kéznél volt, nem kellett keresgélnem, hogy hova is tettem le a táskám. Kicsit olyan ez, mintha lenne egy nagy zsebem, amibe minden szükséges belefér és állandóan nálam van. Csak ez sokkal jobban néz ki (szerintem. persze ez stílus kérdése, erre majd még visszatérünk).

Már csak két nap és vége a kihívásnak. Hétfőn elolvashatjátok, hogy mi lett a véleményünk összességében a minitáskáról, és hogy beemeljük-e a mindennapi használatba?

Addig is pihenjetek és ha van otthon minitáskátok, próbáljátok ki és írjátok meg, hogy milyen élmény volt!

Az előző részeket itt találjátok:

Kihívás! – Kibírod egy hétig miniben?

Kihívás: Minitáskával az élet – nulladik nap, bemelegítés

Kihívás: Minitáskával az élet – első nap, zsonglőrködés a cuccokkal

Kihívás: Minitáskával az élet – második nap – ez tényleg ennyire kicsi?!

Kihívás: Minitáskával az élet – harmadik nap, a bakik napja

Kihívás: Minitáskával az élet -Itt a hosszú hétvége: Van itt valaki nagy táskával?

 

Kapcsolódó bejegyzések