Kapcsolat

A CsinosAnyu stylistja – Szabó Mira

Egy kétgyermekes anyuka áll előtted, aki hasonló anyukáknak segít abban, hogy minden nap jól érezhessék magukat a bőrükben. Célom az, hogy az öltözködés és a ruhavásárlás nyűg helyett élmény legyen. Hogy a ruhásszekrényed előtt eltöltött hosszú percek inkább rövid pillanatok legyenek, és biztos kézzel tudd kiválasztani és összeállítani az alkalomnak megfelelő szettedet. Megtanítalak úgy öltözködni, hogy csinosan, nőiesen indulhass neki minden napnak. 

A stylist képzést az első gyermekem megszületése után kezdtem el a Modart Művészeti és Divatiskolában, így eleve a praktikus oldala fogott meg a történetnek.  Azok a részletek, amiket minden nap használunk. Azzal kezdtem el foglalkozni, hogy mi az, amivel minden nap megkönnyíthetem a saját- és más anyukák életét is. Mit kell tudnunk ahhoz, hogy minden napnak csinosan tudjunk nekiindulni? Hogy az anyasággal együtt jó nők is tudjunk maradni?

A saját bőrömön tapasztalom, hogy sokszor mennyire nehéz a gyerekek mellett arra is időt szakítani, hogy jól nézzünk ki, pedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. A blogommal, tanfolyamaimmal, és a személyes tanácsadással is az a célom, hogy segítsek egy olyan ruhatárat felépíteni, amiből percek alatt fel tudsz öltözni és még akkor is jól fogsz kinézni, ha csak egy farmert és egy pamut fölsőt veszel fel. A titok pedig egészen egyszerű dolgokban rejlik: a megfelelő színekben és a megfelelő fazonokban.

Öltözz tudatosan, légy minden nap csinos!

Szabó Mira
Személyi stylist

email címem: mira@csinosanyu.hu
telefonszámom: 30/405-9063