Itt az év trendszíne: bársonyosan puha és elegáns

Visszafogott és elegáns, finom és semleges, bársonyos és púderes egyszerre. Igen, jól sejted:

ez a 2015-ös év trendszíne, a marsala.

az_ev_szine_2015

A Pantone idén nagyon visszafogott színnel lepett meg bennünket. Az év trendszíne egy egészen meghatározhatatlan szürkés – barnás – rózsaszínes árnylat.

marsala_pantone02marsala_pantone

A maga nemében semlegesnek mondható, gyönyörű, éppenhogycsak meleg árnyalat tökéletes eleganciát kölcsönözhet viselőjének – legyen szó körömlakkról, ruháról vagy sminkről.

4-nail-polish-color-marsala1  marsala_pantone_roses

Púderesnek púderes, és nagyon finom árnyalat is (ugye, hogy már meg is tetszett?), de persze, hogy nem elégszünk meg ennyivel. Hozzunk ki belőle minél többet, hordjuk a drámaibb, sötétebb árnyalatait is. Ősz színtípusoknak tökéletes választás:

  marsala_warm_dark

Púderes, világosabb, visszafogottabb árnyalatát leginkább ősz-nyár típusoknak ajánlom:

   marsala_elie_saab   marsala_pantone_light

Sötétebb, erősebb változatával az ősz típusok mellett a tavaszok és a sötét tél típusok is megpróbálkozhatnak. – a hatás mindenképpen látványos lesz:

marsala_red_hair

Natúr sminkkel tökéletes,  de a sötét rúzzsal óvatosan bánj, mert könnyen visszaidézheted vele a kilencvenes évek hangulatát…

marsala_red_hair02  Nasty-Gal-Laila-Dress

És hogy mivel hordd a hétköznapokban? Nagyon jól mutat például a drappok és a vajszín társaságában. De a barnákkal is bátran párosíthatod.

marsala_drapp

Visszafogott évünk lesz, ami a színeket illeti. 🙂 Ha a marsala nem is a te színed, akkor is barátkozz a finomabb árnyalatokkal. Biztos vagyok benne, hogy találni fogsz kedvedre valót és színtípusodnak megfelelőt.
A 2014-es év trendszínét itt találod: https://csinosanyu.hu/az-ev-szine-ragyogo-orchidea/

Kapcsolódó bejegyzések