Így hordd a nyár legtutibb darabját

Ritkán van ilyen könnyű dolgunk, ha trendről van szó: idén nyáron nem kell más ahhoz, hogy a legfrissebb divat szerint öltözz, mint egy jól szabott fehér póló.

farmerral01

Olyan egyszerűen hangzik, hogy akár legyinthetnél is rá. De ne tedd, inkább használd ki ezt a remek lehetőséget. Amilyen egyszerű ez a ruhadarab, annyira sokoldalú is. Olvass tovább, hogy megtudd  milyen is a tökéletes fehér póló és hogyan viseld, ha nemcsak egy fehér pólót, hanem a szezon legtrendibb darabját szeretnéd hordani:

Milyen manapság a tökéletes fehér póló?

Mert lássuk be, nem mindegy, milyen fehér pólóról beszélünk… Ha elindulsz vásárolni, egy kellemesen laza, ejtett vállú fazont keress, aminek finom, könnyű, akár még picit áttetsző is az anyaga (de csak éppenhogy, semmi kihívó, inkább sejtelmes). Hogy magasan záródó a nyakkivágása, vagy mélyen dekoltált, az már abszolút egyéni ízlés kérdése. Idén nem érdemes szűk, testre simuló erős anyagú pólóban nyomulni. Csak lazán, finoman, nőiesen. Ebben a szezonban még a vagány összeállításokba is felsejlik valami halvány romantika, vagy lezser elegancia. Na, tehát ilyen pólót keress (ne aggódj, nem lesz nehéz, az üzletek teli vannak velük).

alap01 alap02

A legegyszerűbb, ha egy szűk farmerral veszed fel – és máris feldobtad a hétköznapi farmered egy szupertrendi fehér pólóval:

farmerral03  farmerral04

farmerral05

Vagy hord laza, bő alsóval, de akkor mindenképp tűrd be a pólót, hogy kiemeld a derekadat.  A laza póló kitűrve bő alsóval kifejezetten káros mindenféle alkatnak:

    bo01   bo02

  bo03

Ha munkába mész, vagy fontosabb találkozóra, eseményre, akkor tedd elegánssá egy blézerrel, meglátod, jobban fog működni, mint egy klasszikusan feszes kiskosztüm:

elegans01  farmerral02

Forró napokon kapj föl hozzá valami rövidet:

  roviddel01   roviddel02

 roviddel03  roviddel05

Ha színessel kombinálod, az mindig tuti befutó:

szinessel01  szinessel02

szinessel03

Klasszikus és romantikus stílusúaknak természetesen szoknyával:

szoknyaval01  szoknyaval02

Ha kedvet kaptál, szerezz be legalább egy fehér pólót, de persze még jobb, ha többet. Idén annyira alapdarab, hogy akár mindennap hordhatod.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold és oszd meg másokkal is.

Kapcsolódó bejegyzések