Hangold őszire a színeidet: így hordd a bordót

Az egyik legjobb, vagy legnépszerűbb őszi szín a bordó. Ha szeretnéd a ruhatáradat ősziesíteni, érdemes ezzel a színnel kezdened. Ha ezt belekombinálod a megjelenésedbe, máris őszies lesz, elég belőle egy-két darab.

Nézzük, hogyan is érdemes hozzányúlni ehhez a nagyszerű színhez:

Mindig a saját színtípusodnak megfelelő árnyalatot használd. Hideg színtípusok a hideg meggybordót, meleg színtípusok a meleg burgundit viseljék (a képen a bal oldalon a hideg-, jobb oldalon a meleg bordót látod):

hideg_meleg_bordo_tablo

Bordót mindenféle formában hordhatsz, a legapróbb részletektől a legnagyobb ruhadarabokig:

Próbáld ki körömlakkban (bal oldalon hideg bordó, jobb oldalon meleg bordó):

bordo_koromlakk   meleg_bordo_koromlakk

 

Igazán őszi-téli ruhadarab egy kötött sapka, vagy akár egy bordó kabát:

bordo_sapka    bordo_kabat

Már magára a színre is olyan jó ránézni, mintha ez a mély, sötét szín már önmagában melegítene. Pláne, ha kötöttben, puha bársonyban, van meleg szövetként veszed magadra.

hideg_bordo_pulover  hideg_bordo_fekete

És hogy hogyan kombináld? A legegyszerűbb, ha egy farmerral veszed fel, ezzel biztosan nem lőhetsz mellé:

 

De ha ennél tovább mennél, tegyél mellé egy semleges drappot, vagy kombinálhatod a kedvenc sárga vagy türkiz árnyalatoddal is (mindkét variáció csak meleg színtípusoknak ajánlott):

   

Hideg színtípusok legjobban semleges színeikkel tudják kombinálni: feketével elegáns, szürkével nyár típusoknak is hordható, kék árnyalatokkal klasszikus az összhatás, a romantikusabbak megpróbálhatják egy hozzáillő rózsaszínnel is felvenni:

    

Remélem bátorságot merítettetek egy bordó darab beszerzéséhez és viseléséhez. Biztos vagyok benne, hogyha találtok kedvetekre valót, alapdarabja lesz az őszi-téli ruhatáratoknak.
Barátságos színekbe burkolozó szép őszi napokat nektek CsinosAnyuk!

mira:)

Kapcsolódó bejegyzések