Gyógyír esős reggelekre

rainboot_street01

Történt már veled olyan, hogy amikor ébredés után kinéztél az ablakon, a szürke felhőkből zuhogó eső láttán elment még az élettől is a kedved?  Az ilyen reggelek megmentője egy szép gumicsizma. Olyan, ami pont illik a stílusodhoz, ami praktikus és csinos is, amibe belebújva azt mondhatod: “Ebben a csizmában a legnagyobb viharral is megküzdenék! Mit nekem egy kis reggeli eső?!”

Lássunk akkor egy kis gumicsizma körképet. Merthogy ma már a gumicsizma nem az, mint régen, amikor volt a terepzöld, a fekete, meg maximum sárga (najó, talán gyerekkoromban volt piros is, de az csak a gyerekeknek). Ma már akkora a választék, hogy győzd kitalálni, milyet szeretnél! És a végén rájössz, hogy egy darab talán nem is elég! 😀

rainboot04

Kezdjük az egyszínű csizmákkal. Ha eleve több gumicsizmában gondolkozol, érdemes alapdarabnak egy ilyet beszerezni. Ha színeset választasz, garantáltan fel fogja dobni a reggeleidet, sőt, gyanítom, hogy nem csak a tiédet, hanem azokét is, akik szembejönnek veled az utcán!

Q1571rainboot12

És arra az esetre is van megoldás, ha nem a kedvenced a klasszikus gumicsizma-fazon. Találhatsz magadnak romantikus masnis, lábra simuló fazont, vagy épp platform gumicsizmát is!

Dsquared2 Spring 2012 RTW

A Dsquared sosem félt az extrém dolgoktól! Ez a sárga magassarkú gumicsizma is erről tanúskodik. Aki amúgy is magassarkúban szeret járni, annak ajánlom! Nehogymár esős napokon ne lehessen magassarkút hordani!!! 🙂

rainboot08 rainboot05

Rózsaszín masninsra vágysz? Ráadásul jobban szereted a bokacsizmákat? Erre is van megoldás! És ha netán aranylázban égnél, akkor sem kell kétségbeesned!

rainboot_burberry     rainboot_chloe

Ha vadulni akarsz, a Burberry szegecses csizmáját neked találták ki! Vagy a sportosabb fűzős fazon jön be? Akkor is találsz magadnak valót.

És ha már így elmentünk az extrémebb fazonok felé, robogjunk is át a mintás darabokra, mert bizony abból is van rengeteg.

rainboot10

A már klasszikusnak számító pöttyös. Szerintem mindenféle színben létezik.

rainboot03

Romantikus lelkűeknek csipkés

rainboot01

Western fazon halálfejekkel és rózsákkal kombinálva. Ehhez nem is vehetsz föl mást, csak bőrdzsekit. És nem árt, ha van hozzá lovad, vagy legalább egy motorod. 🙂

      rainboot06 rainboot07  rainboot13    rainboot14

Állatbarátoknak és állatvédőknek mindenféle állatmintás, ráadásul ez tuti nem állatból készült.

rainboot09

Persze a megunhatatlan absztrakt- és virágmintás darabok is jöhetnek, ezekből van a legtöbb, és a minták kavalkádjának csak a fantáziád szab határt!

És ha már mi gumicsizmát húzunk, a gyerekeink annál inkább! A tócsában ugrálást nem lehet kihagyni, nehogy megvonjuk ezt az örömet a gyerekeinktől! Vegyünk nekik inkább egy jó magas szárú gumicsizmát (a biztonság kedvéért vigyünk magunkkal váltóruhát is…).

rainboot_kid01rainboot_kids06rainboot_kids04

Lányoknak mindenféle cukiság: pöttyös, balerina cipős (ilyet miért nem gyártanak felnőtt méretben is?), hatalmas lepkés.

rainboot_kid03rainboot_kid02rainboot_kids05

Fiúknak kalózos, dínólábas (ez is milyen jó ötlet, én mondjuk flamingólábasat szeretnék magamnak, az nincs? :D), és persze az elmaradhatatlan halálfejes.

Ha végigolvastad a bejegyzést, akkor vége a szomorú-morcos esős reggeleknek: gumicsizmára föl!

Tetszett a bejegyzés? Még több stílustanács a facebook oldalamon! Kattints most!

Kapcsolódó bejegyzések