Vásárlás stylisttal

gardrobfrissites_400

Számodra a ruhavásárlás élmény helyett inkább nyűg?

Nehezen indulsz neki egy bevásárló körútnak?

Úgy gondolod, hogy az üzletek kínálata túl nagy és te nem találod meg benne a neked megfelelő darabokat?

Rendszerint halogatod a ruhavásárlást, mert nagy levegőt kell venned ahhoz, hogy bevedd magad egy üzletbe és több órán keresztül próbálj?

Az az érzésed, hogy az üzletek egyáltalán nem kínálnak rád való ruhákat?

Már fél óra válogatás és ruhapróba után feladod a reményt, mert nem találtál semmi rád valót?

A pároddal jársz ruhát vásárolni, de igazából ő unja az egészet és emiatt te is feszült vagy ruhapróba közben, a végén pedig gyorsan megveszel pár jónak tűnő darabot csak azért, hogy végre túllegyetek az egész tortúrán?

Vannak a szekrényedben olyan darabok, amiket egyszer, vagy egyszer sem vettél föl, miután megvásároltad?

Túl nagy az üzletek kínálata és sokszor úgy érzed, hogy el vagy veszve, nincs támpontod, útmutatód, ami alapján tájékozódhatnál a ruhasorok között?

Szeretnél gyorsan, hatékonyan, sikeresen, idegeskedés nélkül ruhát vásárolni?

Szeretnél olyan darabokkal hazamenni, amik azután biztos, hogy nem csak a szekrényedben fognak lógni, hanem garantáltan hordani fogod őket és jól érzed magad bennük?

Szeretnéd, ha valaki ott lenne veled, akinek a véleményére 100%-ban ráhagyatkozhatsz? Aki biztosan tudja, hogy mi áll jól és mi nem?

Akkor vásárolj stylisttal,

mert:

  • így neked nem kell azzal bajlódni, hogy a sok ruha közül melyiket vidd be a próbafülkébe
  • garantáltan jó fazonok és színek fognak a táskádban landolni
  • megtanulod, hogy mire kell figyelni már vásárláskor, hogy ne csak jól álljon, hanem kényelmes is legyen a ruha és a későbbiekben szívesen hordd majd.
  • biztosan nem fog senki siettetni a próbánál, így kényelmesen dönthetsz az adott ruhadarabbal kapcsolatban
  • sok-sok időt és pénzt takarítasz meg azzal, hogy nem tévelyegsz a ruhaüzletben és nem veszel meg fölösleges darabokat.

Ezt a szolgáltatást ajánlom:

  • ha olyan alkalom előtt állsz, ahol kifejezetten fontos, hogy a megjelenésed tökéletes és alkalomhoz illő legyen, (pl állásinterjú, fotózás, esküvő, bál, stb).
  • ha nem boldogulsz a ruha vásárlással, esetleg azt érzed, hogy „kiráz a hideg” a ruhaüzlet gondolatától is, mert nem találsz magadnak soha semmit, vagy nem igazodsz el a kínálat rengetegében.
  • ha szeretnéd a leghatékonyabban intézni a vásárlásaidat: azaz kevés energia befektetéssel a legjobb eredményt akarod elérni. Itt én válogatom össze a ruhákat, neked pedig csak fel kell próbálnod, így fele annyi idő alatt fogsz kétszer annyi jó darabot találni, mintha egyedül mennél.
  • ha szeretnéd megtanulni, hogyan érdemes ruhát vásárolni.  Olyan gyakorlati tudásra tehetsz szert, amivel később már egyedül is megbirkózol a ruhavásárlás mumusával.

Pontosan hogyan néz ki egy ilyen vásárlás?

Előre megbeszélt helyen és időpontban találkozunk, egy kávé mellett megbeszéljük, hogy mit is szeretnél vásárolni vagy próbálni, megtervezzük, hogy pontosan melyik üzletekbe fogunk bemenni.Ezután elindulunk vásárolni: bemegyünk az üzletbe és szemügyre vesszük a kínálatot, kiválogatjuk a ránézésre jónak tűnő darabokat és ha már elég nagy halom van a kezünkben, akkor  bevesszük magunkat a próbafülkébe. Innen nagy valószínűséggel te már nem is fogsz kijönni, csak a vásárlás végén. Elkezded próbálni a darabokat, én kint állok a függöny túloldalán és minden egyes darabot megnézek rajtad, megbeszéljük, hogy miért jó, miért nem jó, mivel lehetne felvenni, egyszóval itt hangzik el minden információ, ami segít neked majd a döntésben, hogy megvásárold-e az adott darabot, vagy ne. Ha bármiből nem jó a méret, én hozok helyette másikat, nem neked kell kimászkálnod a próbafülkéből. Ha mindent felpróbáltál (azt is, amiket még menet közben vittem be neked), akkor szétválogatjuk, hogy mi volt jó és mi nem. Ilyenkor mégegyszer átgondoljuk, hogy beleillik-e a ruhatáradba, életviteledbe, stílusodba a ruha, és végül eldöntöd, hogy megveszed-e.

Igénybe vehetem, ha még nem voltam stílustanácsadáson?

A válasz röviden: nem. Kicsit hosszabban: ahhoz, hogy értelmezni és hasznosítani is tudd, azokat az információkat és gyakorlati tanácsokat, amik elhangzanak a ruhapróba közben, szükség van rá, hogy tudd, milyen színtípusba, és alkati típusba tartozol – ezek pedig a stílustanácsadáson derülnek ki. JELENTKEZEM STÍLUSTANÁCSADÁSRA

Mennyi időt vesz igénybe?

A tapasztalat azt mutatja, hogy egyszerre 2 óránál többet nem bír az ember leánya egy ilyen intenzív tevékenységből (ez tényleg nem ténfergés a ruhaüzletek között, hanem kemény ruhapróba), viszont ennél kevesebbet nem érdemes ilyesmivel tölteni, mert elmaradhat a várt eredmény.
Így a vásárlás időtartama: minimum 2 óra (120 perc), maximum 2 x 2 óra (2 x 120 perc), közte egy minimum 30 perces szünettel.

Hol?

Az üzletet/üzleteket te választhatod ki. Ha vannak kedvenc helyeid, márkáid, akkor érdemes oda menni, mert amúgy is ott vásárolsz. De bármikor kikérheted a véleményemet, ha tanácstalan vagy abban, hogy hova érdemes menni, én segítek üzletet választani a méretedhez és stílusodhoz igazodva. Helyileg lehet Székesfehérváron és Budapesten is a bevásárlás (Székesfehérvár nagy előnye, hogy helyben vagyunk, nem kell utazni, Budapest nagy előnye, hogy sokkal nagyobb a kínálat.)

Mennyibe kerül?

Kevesebbe, mint egy jobbfajta nadrág, vagy pulóver, ráadásul ha stylisttal vásárolsz, nem fogsz több ezer forintot fölösleges darabokra költeni.

“Talán mondhatom, hogy rendszeresen vásárolok a Mirával. Szokták kérdezni hogy nem sajnálom-e rá a pénzt?  -Hát nem 🙂 mert régebben sokszor előfordult, hogy vettem valamit több ezer forintért, majd végülis rájöttem, hogy nem áll jól és soha nem hordtam. Most tuti nem veszek olyat, ami nem áll jól – így spórolok én :)” – Nikol, Székesfehérvár

A szolgáltatás díja:

Székesfehérváron: 5000 Ft/óra
Budapesten: 5000 Ft/óra + kiszállási díj: 6000 Ft

Jelentkezz itt:

mira@csinosanyu.hu

30/405-9063