Átmenet: mit vegyünk fel, ha jön a tavasz?

Végre- végre elő lehet venni a tavaszi témákat, és a tavaszi ruhadarabokat is. Meg ezzel együtt a dilemmát, hogy mit és hogyan vegyünk föl, amikor már a télikabát lemelgszik rólunk, de még nincs annyira jó idő, hogy egy szál pólóban rohangásszunk kint?

Egy vendégem mondta nemrég, hogy ő úgy sajnálja, hogy vannak kedvenc nyári ruhái, de azokat nem lehet télen hordani… Pedig annyira szeretné! 

winter_to_spring_tablo

 

El kell árulnom, hogy ez csak annyin múlik, hogy vagyunk-e elég kreatívak ahhoz, hogy egy nyári ruhát felvegyünk télen? Mert nem is olyan nagy dolog ez igazából, ha a technikai részét nézzük: fel kell venni egy vékony hosszú ujjú fölsőt a ruha alá, alulra meg vastag harisnyát, vagy akár szűk nadrágot, ha a ruha fazonja engedi, és máris kész.

És ha még nem csináltál ilyesmit, akkor most itt a ragyogó alkalom, hiszen már félig tavasz van. Most igazán előszedheted a télen elhanyagolt lenge ruhadarabjaidat, és kipróbálhatod a kreativitásod.

Hogy ne legyen túl bonyolult, én most szoknyás példákat hozok nektek. A lenge szoknyák ugyanis tökéletesek az átmeneti időszakra. Már éreztetik, hogy közel a meleg, és a napsütés, és szuperjól lehet őket meleg pulóverekkel kombinálni, hogy ne fázzunk.

Szóval csemegézzetek az ötletekből, és próbáljátok ki őket:

Lenge minik harisnyával és kötött pulóverrel. Ahhoz, hogy a szoknya és a derékvonalad is érvényesülni tudjon, viselj rövid pulóvert:

winter_to_spring13

Vagy tűrd be a derekát:

winter_to_spring09 winter_to_spring10

Vagy ha kitűröd a pulcsit, akkor tegyél egy övet a derekadra. Ha ezt kihagyod, azzal nem csak a derékvonaladat tünteted el, de a lábad hosszát is összenyomod:

winter_to_spring11

Természetesen mindezt megteheted egy nem annyira lenge szoknyával is:

winter_to_spring02

És itt jönnek a megunhatatlan maxik, mert maxit hordani jó, sőt! Maxit hordani a legnőiesebb dolog a világon. Ha kételkedsz, próbáld ki!

Maxi szoknya – magassarkú – kávé. Kell ennél több egy szép tavaszi napon?

winter_to_spring

De bátran vedd fel bakanccsal, vagy csizmával is, egy hatalmas vastag pulóverrel, és egy jó meleg sállal:

winter_to_spring06

Maxik sportosan – kényelmesen. A lábukat figyeld, ott van a trükk egy egyszerű tornacipő képében. Ezt azért te is kipróbálnád, nem?

winter_to_spring07 winter_to_spring08

És lenge maxi pulóverrel akkor is, amikor az oviba mész:

winter_to_spring05

 

Ha van egy téli meleg pulóvered és egy nyári lenge szoknyád, akkor máris megvan az átmeneti ruhatárad alapja. Erre már bátran építhetsz!

Ha érdekel, hogyan hordhatsz maxi szoknyát, olvasd el itt és itt.<<

És mivel tényleg nyakunkon a tavasz, nemsokára indul a CsinosAnyu öltözködési alaptanfolyam. Ne maradj le róla, nézd meg a tematikát, és iratkozz fel, hogy elsőként értesülj majd a jelentkezés elindulásáról:

>>Öltözz tudatosan – CsinosAnyu öltözködési alaptanfolyam<<

Kapcsolódó bejegyzések