Kihívás! – kibírod egy hétig miniben?

Írta: Mira

Téma: TREND Comments: 8 hozzászólás

Neked mekkora a táskád? A kérdés lehet, hogy inkább úgy helyes, ha azt kérdezem, mit viszel magaddal, ha elindulsz otthonról? A fél életedet, vagy csak és kizárólag azt, amire biztosan szükséged lesz?

maxi_bag

Én bizony a fél életemet a magammal hordom, mert ugye sose lehet tudni, mire lesz éppen szükségem. Megnyugtat a tudat, hogy bármi történik is velem, biztosan találok rá megoldást a táskámban.

Az idén viszont nem a maxi, hanem a mini lesz a kötelező darab. Már ami a táskákat illeti.

mini_bag

Olvastam a napokban egy cikket, ami azt taglalta, mennyire szuper darabok is ezek az extra mini táskák. Több előnye is van:

1. nem húzza a válladat, és nem lesz tőle gerincferdülésed – abszolút egyetértek, főleg, hogy én vállfájós vagyok, néha nagyon kellemetlenül tudja húzni a 3,5 kilós táskám a vállamat.

2. nem cipelsz semmi feleslegeset, csak a szükséges dolgokat viszed magaddal – hát igen. A kérdés csak az, mi minősül szükségesnek és mi feleslegesnek… erről lehetne vitatkozni.

3. szupertrendi – és ez természetesen üt minden más szempontot.

Az olvasott cikk olyan szép hosszúra és meggyőzőre sikeredett, hogy egészen kíváncsivá tett: vajon én is képes lennék kis táskával élni?

Úgy döntöttem, kipróbálom, hogy egy hétig, azaz 7 napig csak és kizárólag mini táskával fogok közlekedni. Ha törik, ha szakad. Minden kreativitásomat be fogom vetni, hogy a projekt sikerüljön, és a küzdelmeimet/sikereimet ti is végig követhetitek blogbejegyzések formájában.

És mivel nem is egy, hanem három darab ilyen mini méretű táska van a birtokomban (amiket amúgy inkább ritkán használok, mint gyakran), így arra gondoltam, ha van még rajtam kívül két vállalkozó kedvű csinosanyu, akkor nekivághatnánk együtt a kihívásnak. Több ember több tapasztalatot tud megosztani alapon.

Íme a három mini táska:

mini_bags

Stipi-stop az ezüst (de csak azért, mert az egy picit kopott, nem adnám jó szívvel rátok). A kékre és az aranyra lehet jelentkezni!

Ha van kedved egy hétig kipróbálni, milyen a mini és a tapasztalataidat megosztani aztán a többiekkel, akkor írj nekem egy mailt! Az e-mailbe írd bele, hogy melyik táskára pályázol. Kettőnél több jelentkező esetén sorsolni fogok. Vágj bele, írj egy mailt április 25, péntek délig: mira@csinosanyu.hu

8 comments to Kihívás! – kibírod egy hétig miniben?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>