Kedvencünk a leggings – kényelmes szettek Karácsonyra

Írta: Mira

Téma: stílustippek Comments: No comments

Hogy miért is olyan népszerű mostanában a leggings?

Te miért szereted? Én azért, mert nagyon kényelmes,sokkal melegebb, mint egy harisnya, ezerféleképpen lehet variálni, és mert annyira meghatározhatatlanul félúton van a nadrág és a harisnya között.

Itt a Karácsony, és szeretném, ha elfelejtenéd a sztereotípiát, miszerint csinos csak akkor tudsz lenni, ha nejlonharisnyában és körömcipőben tolod végig az ünnepeket.

Nem kell félned, olyan szetteket állítottam most össze neked, amiben egészen kényelmesen tudsz majd utazni, enni, leülni a szőnyegre a gyerekeid mellé, és ha kedved szottyan, kimehetsz bennük a hidegbe is, mert nem fog megfagyni a lábad.

Na, szeretnél te is egészen csinos lenni és mindenféle kényelmetlenség nélkül ünnepelni? Akkor meríts ötleteket az összeállításokból:

Jegesen csillogó hideg ezüst feketével – tél és nyár típusoknak.

 

leggings_christmas01

Arany-fekete páros, meleg szőrme mellénnyel fázósoknak. A színösszeállítás leginkább ősz típusoknak szól.

 

leggings_christmas03

Extra trend extra kényelemmel párosítva – a bizánci trend kényelmes, anyukákra szabott változata.  Ősz és sötét tél típusoknak.

leggings_christmas04

 

A karácsony jellemző színei az arany, az ezüst és a piros. Valamelyiket mindenképpen csempészd bele az ünnepi szettedbe.

Piros-szürke páros, természetesen csillogó ezüst kiegészítőket tegyél hozzá. Nyár típusoknak.

leggings_christmas05

 

És ha már piros, akkor csavarjunk egy picit rajta, és máris megkapjuk a pinket. Tél típusoknak feketével és ezüsttel.

 

leggings_christmas02

Még nincs vége a pirosoknak, itt jön a meleg tűzpiros, vajszínnel és arannyal kombinálva – tavasz típusoknak. Kötött pulóverben is lehet ünnepelni, meleg, kényelmes és a színei miatt abszolút ünnepi.

 

leggings_christmas06

És ha már a lazulásnál tartunk, álljon itt stílusban és színeiben is ütős szett. Extravagáns stílusúak hajrá! – színeit az élénk tél, élénk tavasz és élénk ősz típusok hordhatják.

 

 

leggings_christmas07

Leggings viselési szabályok és jogok:
TILOS:

– az igaz, hogy a leggings nem harisnya, de nem is nadrág, ezért a fölsőd alja érjen mindig a feneked alá. Legjobb, ha combközépig ér, hogy ha lehajolsz, vagy leguggolsz, akkor se lásson senki olyat, amit te nem szeretnél.

SZABAD:

– harisnyát venni a leggings alá, ha fázol

– zoknit húzni a leggingshez (inkább a leggings alá húzd, mint, hogy beletűrd a leggingset. Kivétel, ha vastag térdzoknit tolsz le a bokádra, az mehet kívülre természetesen)

– lábszármelegítőt vagy csizmát húzni a leggingshez

– ruhához felvenni leggingset harisnya helyett. Pont ez a lényeg, egészen nyugodtan.

– egészen rövid szoknyával hordani a leggingset. Erre pl sokkal-sokkal alkalmasabb, mint bármilyen harisnya.

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, és keress egy leggingset magadnak Karácsonyra!

Kövesd a facebook oldalamat, ahol további inspirációkkal várlak Karácsonyig.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>