Így vedd fel: pasztell árnyalatok

Írta: Mira

Téma: öltözz tudatosanstílustippek Comments: No comments

pastel1

Ne légy szürke, dobd fel a szezont bájos cukorka színekkel!
Tudod, hogyan hord őket? Íme néhány stílustipp, hogy biztosan ne nézzenek ötgombócos fagyinak az utcán.

A pasztellekben az első jó az, hogy minden mennyiségben jól állnak szőkéknek, vöröseknek, barnáknak és feketéknek egyaránt! Természetesen mindenkinek a saját árnyalataiban. A második jó az, hogy borzasztóan vidámmá és bájossá tudják tenni a megjelenésedet. Szóval ne hagyd ki ezt a trendet! Vágj bele!

 pastel_color_tips denim-street-style-pastel-jeans-purple-shoes

Néhány alapszabály azért nem árt, nehogy túlzásba essünk.

Stílustipp 1.

Öltözz tetőtől talpig egy színbe! Ez nagyon jól működik ruhák esetében, akár rövid, akár maxi kivitelről beszélünk. És persze azt is megteheted, hogy ugyanannak a színnek a különböző árnyalatait variálod.

4_sweet-pastels egybe01

asos colour block pastel ss12 mint green orange coral hi tops coloured denim

Stílustipp 2.

Vigyázz, nehogy túl habosra sikerüljön az összeállítás! Ha a színekkel akarsz feltűnni, válassz egyszerűbb fazonokat! Nem biztos, hogy egy babarózsaszín habos kis ruha olyan jól fog rajtad mutatni, mint a divatfotókon! Szóval óvatosan a csipkékkel, fodrokkal, virágokkal. Nem tilos, de mértékkel.

baba

Stílustipp 3.

Maximum két pasztell színt kombinálj egy öltözeten belül. (Ha mégsem bírsz megmaradni a kettőnél, legyen a harmadik a kiegészítőid színe.) Így megmarad a harmónia és nem leszel pasztell-papagáj.

pasztel01 Pastel

Stílustipp 4.

Kombináld a cukorka színeket semleges árnyalatokkal! Színtípusodtól függően rakj fehéret, vajszínt, szürkét, drappot, barnát vagy feketét a pasztell árnyalatok mellé!

 

 

 

 

 Stílustipp 5.

Ha élénkebb színtípusba tartozol, vagy a stílusod nem az a kifejezetten babás, akkor a pasztellek mellé tegyél egy élénk színt!

light-pink-banana-republic-jacket-hot-pink-vintage-skirt_400

Még több stílustippre vágysz? Gyere a facebook oldalamra!

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>