Hat fürdőruha, ami fáj!

Írta: Mira

Téma: TREND Comments: No comments

Böngészgetem az idei fürdőruha trendeket, és vannak olyan darabok, amiket muszáj megosztanom veletek! Nem is azért, mert akkora trend, hogy nem érdemes kihagyni az idén, inkább azért, mert ezek azok a darabok, amiket egy fürdőruhatörténeti múzeumban lehet, hogy megbámulnál, de hangosan felröhögnél, ha valaki ilyenben jelenne meg a strandon.

Értékelem a tervezők fantáziáját, végülis nekik is ki kell élniük magukat valahol. És hol máshol, ha nem a fürdőruhákban?!

Röpke egy óra alatt hat darab csodás kompozícióval akadtam össze. A “finoman” figyelemkeltőtől az értelmetlenen keresztül a röhejesig minden akad. Ezek a kedvenceim:

EZT NÉZD! – képzeld bele magad. Aligha hiszem, hogy egy ilyen darabban bárki is képes lenne a melled helyett a szemedbe nézni…

swimwear_watch_this

 

DENEVÉRNŐ A STRANDON – végülis búvárruha helyett lehet, hogy megteszi. De a napra már nem feküdnék ki benne.

swimwear_batman

 

KAPJ EL, HA TUDSZ! – alig félreérthető felszólítás a fürdőruha viselőjétől. Én nem mernék ilyenben kimenni olyan helyre, ahol férfiak is vannak.

 

swimwear_catch_me

 

ÉJFÉLI FÜRDŐZÉS – nagyon elegáns, ezt meg kell hagyni. De mire is? Strandra akkor jár az ember, ha meleg van. De akkor nem vesz hosszú ujjút. Csak éjszaka nyer értelmet az én képzeletemben ez a fürdőruha.

swimwear_midnight_swim

POM-POM – na de most komolyan!!!! Ez meg mi már??? És ez az idei kifutókon tényleg végigvonult…

swimwear_pom_pom

GARBÓ – mert hideg van? Vagy mert idén trendi a barna bőr-fehér nyak párosítás?

swimwear_turtleneck.

Ha jól szórakoztál, lájkold a bejegyzést!

Nemsokára azért a valódi és használható fürdőruha trendekkel is jelentkezem.

Ha nem akarsz lemaradni a friss blogbejegyzésekről, kövesd a facebook oldalamat és iratkozz fel a CsinosAnyu hírlevélre!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>