A 7 legtutibb hajtrend tavaszra

Írta: Mira

Téma: TREND Comments: No comments

Akár hiszitek, akár nem, az idei tavasz rendkívül egyszerű és mégis nagyon mutatós hajtrendekkel kecsegtet minket. Elég egy precíz fésülés, vagy éppen pár kócosan kibomló tincs, néhány kisvirág, és máris kész a legtrendibb frizura!

Lássuk, mi a 7 legtutibb trend, ha tavaszi frizurákról van szó:

trend 1. mély oldalválaszték: Idén nem elég a boldogsághoz egy szimpla oldalválaszték. Ha már választék, akkor az legyen markáns. Egy precízen fésült mély oldalválasztékkal ki is hangsúlyozhatod, de akár el is takarhatod a homlokodat:

oldalvalasztek

trend 2. lófarok: télen még magasan volt, tavasszal lejjebb kerül. Legyen jólfésült, vagy kócos, de mindenképpen tarkóra helyezd a copfodat. Mély oldalválasztékkal kombinálva,még trendibb:

lofarok_montazs

trend 3. fond koszorúba:  na ez pl nem éppen a legegyszerűbb frizura, de nem is sorolnám a túl bonyolultak közé. Főleg, hogy  többnyire laza kuszasággal vonultak végig a kifutón ezek a frizurák. Így te se aggódj, ha nem erősséged a fonás. Egy ilyen hajfonattal biztos, hogy romantikussá varázsolhatod a legprózaibb hétköznapjaidat is:

koszoru_fonat

trend 4. kislányosan kócosan: Ha pedig nem érzed, hogy egy koszorú elférne a fejeden, csak hagyd lazán és kócosan! Meglátod, 10 évet fiatalodsz tőle:

kislanyos_fonat

trend 5. virágoskert: ez szerintem egy kihagyhatatlan tavaszi trend. bármilyen frizurában elférnek az apró vagy nagyobbacska virágok, legyen az egészen hosszú, vagy akár egészen rövid. Szerezz be pár virágos csatot, hajgumit, kiscsipeszt, bármit… Ezzel garantáltan becsempészed a tavaszt a megjelenésedbe:

viragoskert

trend 6. hajpánt: és újra hódítanak. Ne ijedj meg tőle, inkább próbáld ki! Jó móka lehet  még az is, ha a lányoddal egyforma hajpántot vesztek fel egy-egy alkalomra. Az egészen romantikustól a minimálon keresztül a rockosig mindent megtalálsz. Ezt aztán tényleg kedvedre formálhatod:

 

hajpant

trend 7. egyszerűen nagyszerű: ha már lófarok, akkor ne hagyd, hogy csak egy szimpla hajgumi árválkodjon a hajadba, a szezon a kiegészítőkért kiált! Keress egy egyszerű, de nagyszerű hajbavalót ami passzol az egyéniségedhez. Így a lófarok sem csupán egy egyszerű frizura, hanem az egyéniséged és hangulatod kifejező eszköze lesz:

copfr_valo

Na, megvan már, holnap milyen frizurával indítod a napod? Ne tétovázz, bátran válassz egyet és próbáld ki!

fonat07

És most itt a nagy lehetőség: egy CsinosAnyu “hogyan csináld” videó készül abból a tavaszi frizurából, amire a legtöbben szavaztok. Ha lett kedvenced és szívesen megtanulnád, itt szavazz: CsinosAnyu tavaszi hajtrend szavazás

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>